Med en serviceaftale til din Opel kan du komme problemer i forkøbet

05 September 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Har du en Opel, er det en rigtig god ide, at du tegner en serviceaftale på den, så du kan være sikker på, at skader og skavanker bliver taget i opløbet. Det er langt billigere for dig at have en serviceaftale, hvor din bil kommer ind og bliver tjekket regelmæssigt, end det er, at din bil skal repareres. 

Når du har en Opel, er det mest oplagte sted for dig at tegne en serviceaftale på din bil selvfølgelig et Opel værksted. Det kan for eksempel være Bilhuset Frederiksen, der ligger i Brøndby. Det er et autoriseret Opel værksted, hvor de tilbyder en række forskellige former for serviceaftaler alt efter, hvor gammel din bil er, og hvor meget du bruger den. 

Opel4Life er deres billigste serviceaftale, der henvender sig til dig, der har en bil, der er mere end 4 år gammel, og hvor du ikke har et så stort kørselsbehov. Har du det, er det smartere, at du ser nærmere på en af deres andre kørselsaftaler, da meget kørsel selvfølgelig slider mere på bilen. 

opel

Serviceeftersyn til dig med et større kørselsbehov

Hos Bilhuset Frederiksen kan de selvfølgelig også tilbyde en serviceaftale til dig, der har et større kørselsbehov. De har en form for eftersyn, som de anbefaler, at din bil får en gang om året, og et større eftersyn, som de anbefaler, at dieselbiler får hvert andet år, og at benzinbiler får hvert fjerde år. 

Ved at give din bil et serviceeftersyn en gang om året kan du sikre, at den lever op til fabrikkens standarder. Dermed kan du altså i sidste ende give din bil en længere levetid og sørge for, at du ikke ender med at betale en masse penge for skader. Det er derfor virkelig værd for dig at overveje, om der er et eller flere af serviceeftersynene, der vil være det rette for dig. 

More articles