Indfør en termisk kikkert til dit jagtsortiment

28 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man skal ud at jage, så er der mange ting, man gerne vil have med i form af jagtudstyr.

Dog er man nødt til at udvælge, hvad man skal bruge på den givne jagt, for det kan være noget specielt, som man skal jage den dag, eller man går efter noget specifikt af det, som man kan risikere at støde på undervejs.

Man kan jo ikke som i gamle dage på en safari have en hjælper med, der bærer ens udstyr, for det vil bare forstyrre for meget, og jo færre man er, jo større chance er der for ikke at afsløre sig selv med lyde og dufte.

Så man udvælger på forhånd, hvad man skal bruge af udstyr, og det kan være via erfaring, at man finder ud af, at man faktisk har brug for noget udstyr, som man til at starte med ikke troede, at man ville få behov for.

termisk kikkert

En termisk kikkert bliver en fast bestanddel af dit jagtudstyr

Sådan noget kunne jo til at starte med være en termisk kikkert, hvor du til at begynde med egentlig ikke havde forestillet dig, at du skulle jage om natten.

Men med tiden fandt du ud af, at der var spændende jagtbytte, som der mest kom ud om natten, eller man blev inviteret hjem til en jagt i ind- eller udland, hvor man sigter efter at fange et bytte, som der er mest aktivt om natten.

Så duer det ikke, at man kommer uforberedt frem, og selvom man sikkert kan låne noget udstyr, så er det trods alt bedre, at man medbringer ens eget, som man forstår sig bedst på, det er jo trods alt et spørgsmål om liv eller død – for byttets vedkommende vel at mærke.

Det kan blive den store forskel på, om jagten bliver en succes eller ej.

Flere Nyheder