Gode råd til anskaffelse af varmepumpe

21 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal fyret skiftes ud, og overvejer du i den anledning at skifte til en af de nye og klima venlige luft til vand varmepumper? Så er du godt på vej til at give din bolig en grønnere profil og samtidig spare store summer på opvarmning af denne. Hvis du er i tvivl om hvorvidt en luft/vand varmepumpe er det rette valg kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvordan får jeg råd til en luft til vand varmepumpe?

Anskaffelse af en moderne luft til vand varmepumpe repræsenterer en ikke ubetydelig økonomisk udskrivning. Du kan selvfølgelig altid vælge at optage et lån til at dække udgifterne forbundet med indkøb, levering, opsætning og installation af din nye luft/vand varmepumpe.

I mange tilfælde vil du kunne dele betalingen op i mindre bidder så du slipper for at betale det fulde beløb ad én omgang. Og du skal regne med at det under alle omstændigheder rigtig godt kan betale sig at investere i en luft til vand varmepumpe, da den besparelse, du opnår over de næste mange år, så rigeligt vil kunne komme til at dække det brugte beløb.

image

Der ud over kan du opnå kontant offentligt tilskud til implementering af en luft/vand varmepumpe løsning. På den måde bliver udgiften markant reduceret. Og i visse tilfælde vil du ydermere kunne benytte dit håndværkerfradrag.

Vælg den rette varmepumpe – af økonomiske hensyn

Hvis du er bekymret for økonomien i en varmepumpe er det vigtigt at du fra starten vælger en varmepumpe som kan modsvare familiens behov for opvarmet brugsvand og cirkulationsvand i boligen. Hvor stor din besparelse bliver afhænger af varmepumpens størrelse, ydeevne og energiforbrug.

Hos Amalo kan du få den bedste hjælp til at vurdere din husstands behov, og på basis heraf vælge den helt optimale luft til vand varmepumpe. Klik ind på Amalo.dk og få yderligere information om virksomhedens tjenester.

More articles