Hvordan opfører den her dør sig på egen hånd?

27 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du også er sådan en type, der har svært ved at huske at lukke en dør fra Klarwindows.co.uk derhjemme af sig selv, så er det smart, hvis man har sådan en udgave, der langsomt lukker i af sig selv uden at smække – medmindre der er træk, for så kan den godt komme til at smække af sig selv alligevel.

Hvis man ikke kan få sådan en type, så må man gøre sådan, at døren tipper lidt af sig selv, så den af sig selv vil komme til at lukke i, men uden at det sker for voldsomt.

For det er bare træls, at man kan risikere at vade ind i en åben dør eller støde panden mod en dør på siden, fordi man regnede med, at den var lukket, men så var den åben, og man havde travlt og skulle om hjørnet, så man nåede ikke at se sig for.

Derfor kan det bedre svare sig at have sådan en dør, der lukker af sig selv.

dør

Det bliver nemmere derhjemme med en dør, der kan lukke selv

Det behøver ikke være en dør med easyluk, som der sørger for, at der er lidt modstand, når den når helt til slut, lige inden den skal lukke, så man netop undgå, at den smækker i.

For det kan bare være sådan en dør, som vi har nævnt, der selv kan lukke sig langsomt i.

Faktisk ender man med at kende dørens lukketid så godt, at man kan stå med ryggen til at og så tælle sekunderne, inden den lukker i.

Dog skal den helst lukke helt i og ikke bare ramme dørkarmen ved låsen, så den står og klaprer.

Man kan til sidst beregne på, hvor meget den er åbnet, hvor mange sekunder der går, inden den lukker i af sig selv.

Flere Nyheder