Undgå uvedkommende trafik på dine parkeringspladser med en stærk parkeringsløsning

14 januar 2021 Astrid Pedersen

Administrerer du et antal private parkeringspladser, og irriterer det dig at disse nærmest permanent er optaget af udefrakommende biler? Så kan du overveje at indføre parkeringskontrol.

Hvornår har jeg brug for professionel parkeringskontrol?

Hvis dine parkeringspladser ikke er forsynet med adgangskontrol for eksempel i form af en bom eller pullerter som forhindrer uvedkommende trafik, kan det være nødvendigt at lade parkeringsvagter patruljere.

En parkeringsvagt som med jævne mellemrum kommer forbi dine parkeringspladser, vil hurtigt kunne spotte uretmæssigt eller hensynsløst parkerede køretøjer og sørge for at registrere dem og udskrive et bødeforlæg. Og det tilhørende parkeringsselskab kan så forestå inddrivning af det skyldige beløb.

Hvor kan jeg få hjælp til parkeringskontrol og parkeringsvagter?

Hvis du ønsker at lade dine parkeringspladser overvåge og kontrollere af professionelle vagter – eventuelt suppleret af videoovervågning – bør du kontakte et parkeringsfirma, som tilbyder disse services som del af en samlet parkeringsløsning. Et sådant parkeringsfirma finder du i UnoPark.

UnoPark er et parkeringsfirma, som igennem mange år har hjulpet kunder af alle typer med administration og drift af private parkeringspladser. Hos UnoPark kan du altid få udarbejdet en aftale, som indeholder de elementer, du ønsker dig i forbindelse med parkeringsservice – for eksempel parkeringskontrol og parkeringsvagter.

Når du bliver kunde hos UnoPark, vil du opleve denne service i form af en personlig parkeringskonsulent, som bliver dig tildelt med det formål at finde den ideelle parkeringsløsning til dig og dine parkeringspladser. Du vil få udarbejdet en stærk og fleksibel aftale, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og som altid kan modereres, skulle disse ændre sig. Og du vil få mulighed for fuld kontrol med din parkeringsløsning via et digitalt administrationssytem, som også kan tilgås via app til smartphone eller tablet.

Du kan læse mere om UnoPark og kontakte parkeringsfirmaet direkte via hjemmesiden UnoPark.dk.

Flere Nyheder