Køb brugte biler i høj kvalitet hos online bilhus

05 april 2020 Astrid Pedersen
Køb brugte biler i høj kvalitet hos online bilhus

Er du i markedet efter en ekstra bil, eller en erstatning for din gamle bil som er tæt på at stå af? Så er du sikkert allerede i gang med at nærlæse diverse kulørte og glittede brochurer fra forhandlerne – og pludselig er de mange bil reklamer på tv og på internettet gået hen og blevet langt mere interessante end førhen.

Der er da også kun få ting her i verden som kan måle sig med fornemmelsen af at sætte sig ind i en fabriksny bil, mærke duften af det spritnye indtræk og nyde de uspolerede køre egenskaber og det top moderne elektroniske udstyr. Men bagsiden af medaljen er den høje pris.

I Danmark er nye biler utroligt dyre i anskaffelse på grund af skatter og afgifter. Dertil kommer, at bilen allerede begynder at falde i værdi det øjeblik du kører hjem fra forhandleren. Og dette værditab vil fortsætte støt og roligt hen over de næste 3 – 5 år, hvor kurven efterhånden vil flade ud.

Udnyt værditabet – køb din nye bil brugt

Optager du således et dyrt bil lån med det formål at købe en splinterny bil, risikerer du således, at du efter et stykke tid står med et lån hvis hovedstol overstiger bilens faktiske værdi. Så har du gældsat dig til ingen verdens nytte – og glæden ved den nye bil aftager nærmest lige så hurtigt som den taber sin værdi.

I stedet kan du vælge at købe en brugt bil. Her kan du faktisk drage fordel af værditabet på den måde forstået, at du får en forholdsvis ny bil til en brøkdel af dens oprindelige salgsværdi. Og da brugte biler af nyere dato generealt holder en høj kvalitet, vil du med stor sandsynlighed kunne have glæde af din nye, brugte bil i mange år.

Du kan finde annoncer for brugte biler til salg på www.detdigitalebilhus.dk

 

Flere Nyheder