Gør det selv reparation af iPhone 11 skærm

15 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Mange mennesker skifter jævnligt deres smartphones ud, og køber måske ny telefon hver gang en ny model lanceres. Dette er dog sjældent nødvendigt. Især iPhones fra Apple er kendt for at kunne holde i mange år.

Samtidig er iPhones udrustet med state of the art teknologi hvilket gør at de ikke på det punkt bliver uddaterede efter få år. Er du således i besiddelse af en iPhone 11, kan du sagtens have glæde af den i mange år fremover.

IPhone 11 er stadig top of the line hvad angår smartphone design og teknologi. Så længe alle funktioner virker som de skal, og du i øvrigt er glad for din telefon, er der derfor ingen grund til at skifte den ud lige foreløbig.

Hjælp – jeg tabte min iPhone 11

Det skulle da lige være i tilfælde af et ødelagt front display. Har din iPhone 11 været en tur på gulvet eller i asfalten, vil den med stor sandsynlighed have pådraget sig skader.

iphone 11 skærm

Du kan være så heldig at telefonens skærm kun er splintret en smule i kanten eller i hjørnerne. Men du kan også sagtens risikere at din iPhone 11 skærm er splintret i en grad så du faktisk ikke kan bruge din telefon.

Hvis du ikke kan tilgå dine apps er den faktisk så godt som ubrugelig. Og så skal telefonen enten repareres eller skiftes ud med en ny én af slagsen.

Billig reparation af iPhone 11 skærm

Det kan i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at købe en ny telefon hvis frontglasset går i stykker. Udskiftning af frontglas på et autoriseret værksted er nemlig ikke helt billigt, og kan sagtens tage flere dage. Men du kan faktisk spare mange penge ved selv at udføre denne reparation.

Hos Phone-Parts.dk kan du finde alt hvad du skal bruge af udstyr og materialer – læs mere på Phone-Parts.dk

Flere Nyheder