Gode tips i forbindelse med at bestille en pizza

18 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Gode tips i forbindelse med at bestille en pizza

Lad os bare være ærlige, det er jo ikke de fleste mennesker, der allerede planlægger fra morgenstunden, at de vil bestille en pizza.

Jo, det sker da, men så er det ofte under nogle omstændigheder, hvor man har haft så “travlt” dagen før, at man ikke kan overskue noget andet dagen efter, så når man åbner øjnene lidt for sent på dagen, så ved man allerede med sig selv og de nærmeste, at den står på pizza fra den lokale.

Men det sker jo lige så ofte, at man når til det famøse tidspunkt på dagen, hvor man spørger sig selv og hinanden: hvad skal vi spise til aftensmad?

Det er så moderne at lave aftensmaden selv, man skal vise overskud, gerne eksperimentere, skabe stor smag, men stadig sørge for, at det er fedtfattigt, og så skal man også lige huske at lægge et billede af maden op på de sociale medier med en forklaring om, at ‘det kom man da bare lige til at lave’.

Sådan er verden jo bare ikke, så hvis man som par eller forældrepar er helt udkørte efter en lang arbejdsdag, der startede med stress ved at komme ud af døren tids nok, så kigger man med trætte øjne på hinanden og ved godt, at man vælger at bestille pizza, og så må børnene affinde sig med det – og faktisk er de ofte glade for dette.

Her kommer nogle tips i den forbindelse ved bestilling af pizza ude fra:

Tag en lille snack først, så du ikke bestiller på tom maven, for foruden at du skal vente med at modtage maden eller hente den selv, så har man en tendens til at overbestille, når man er alt for sulten.

Prøv at bestil nogle pizzaer, der for eksempel har lidt salat på sig og ikke er for store.

Undgå desuden lige at bestille i det tidsrum, hvor alle bestiller ved aftensmadstid, men vent lidt eller bestil tidligt.

Flere Nyheder