Find et solidt hundebur til din bil

07 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

En hund er for de fleste familier meget mere end blot et kæledyr. Fido er et firbenet familiemedlem som ikke bare skal være alene hjemme når resten af familien skal i sommerhus, til stranden, en tur i skoven eller måske på camping ferie rundt i hele Danmark.

Derfor vælger mange at medbringe hunden i bilen på korte såvel som længere ture. Ofte ser man hunde sidde på forsædet ved siden af chaufføren, eller på bagsædet sammen med ungerne. Det ser sjovt og hyggeligt ud – men faktisk er det på ingen måde en forsvarlig måde at transportere en hund på.

Man løber faktisk en temmelig stor og helt unødig risiko ved at have en løs hund i kabinen. Ved sammenstød, udskridning eller en hård opbremsning kan hunden bliver forvandet til et dødsensfarligt projektil på grund af de kræfter hvormed den bliver slynget rundt.

image

Et uheld, som du og din familie ellers ville være sluppet helskindet fra, kan ende fatalt hvis der er en ikke fastspændt hund involveret. Derfor bør du sørge for at hunden er fastgjort på forsvarlig vis – for såvel hunds som menneskers skyld. Og det kan du gøre ved at montere et solidt hundebur i bilen.

Hvordan vælger jeg det rette hundebur?

Det at vælge hundebur kan godt være lidt af et vanskeligt puslespil som skal gå op. Buret skal jo passe både til bilen og til hunden. Samtidig skal et hundebur være godkendt efter alle gældende standarder hvad angår sikkerhed og kvalitet. Og så har du nok ikke lyst til at betale hvad der svarer til spidsen af en jetjager for et hundebur til bilen.

Køb dit nye hundebur hos Billiga-Hundburar.se

Det kan dog sagtens lade sig gøre at finde et billigt hundebur i god kvalitet. Klik ind på Billiga-Hundburar.se og se det store udvalg af forskellige hundebure.

More articles