Find en dygtig boligadvokat

09 March 2018 Camilla Skøtt

editorial

Det er en stor beslutning at købe en bolig. Ikke mindst økonomisk. Og det er også en kompleks proces fyldt med begreber, udtryk og beregninger, som kan være svære at forholde sig til – særligt hvis du er førstegangskøber. Derfor kan det være en fordel at alliere sig med en boligadvokat, der kan guide dig gennem processen fra A-Z og sørge for at få dig sikkert i hus.

En dygtig boligadvokat

Når du skal vælge, hvilken boligadvokat der skal dække din ryg, så gå efter en certificeret BOLIGadvokat. Dermed sikrer du dig, at advokaten har specialiseret sig på området samt overholder en række regler, der er fastsat for at garantere forbrugeren størst mulig kvalitet.

Boligadvokaten gennemgår alle sagens dokumenter, men vigtigst er købsaftalen. Det er nemlig den, der beskriver handlens vilkår – og den leveres af sælgers ejendomsmægler. Mægleren vil naturligvis forsøge at lave den bedst mulige handel for sælger, så din boligadvokat skal gennemgå aftalen minutiøst, så du er sikker på, at den ikke er i modstrid med dine interesser.

Hos eboligadvokat er prisen for en fuld pakke vedr. boligkøb 6.570 kr. Set i det store billede, er det en forholdsvis lille mængde penge, der har stor betydning: Det er din juridiske sikkerhed i handlen.

More articles