Få en boligadvokat med på råd ved boligkøb

17 oktober 2019 Astrid Pedersen
Få en boligadvokat med på råd ved boligkøb

Når du står for at skulle købe din allerførste bolig, står du samtidig over for en af de vigtigste beslutninger i dit liv. Uanset om du er i markedet efter en ejer eller en andels bolig, vil du komme til at skulle foretage en af de største økonomiske udskrivninger, de fleste mennesker kommer til at foretage i løbet af tilværelsen.

Derfor bør du bruge tid på at vælge den rette bolig, og selvfølgelig udvælge den med omhu. Og selv når det er lykkedes dig at finde hvad der kunne gå hen og blive den helt rigtige bolig for dig de næste mange år, bør du fare med lempe.

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber bolig?

Det kan være rigtig fristende at skrive under på købsaftalen med det samme for på den måde at sikre, at boligen ikke bliver solgt til anden side. Det kan du også roligt gøre – såfremt købsaftalen er udstyret med et såkaldt advokat forbehold. Med et advokat forbehold får du nemlig fjorten dages betænknings tid, hvor huset eller lejligheden er reserveret til dig.

I løbet af disse fjorten dage er det så meningen at du – eller din boligadvokat – kan få mulighed for at gennemlæse al den dokumentation, som knytter sig til den nærværende bolighandel. Det er nemlig dit eget ansvar at afdække forhold, som kunne have indflydelse på din beslutning omkring købet.

Få hjælp og rådgivning hos en dygtig boligadvokat

Det er dog ikke sikkert, at du selv føler dig i stand til at finde faldgruberne i dokumenter så som regnskaber og budgetter for boligforeningen, servitutter og statutter fra lokal området, samt diverse lokal planer og referater af foreningens general forsamlinger.

Det kan din boligadvokat der imod – og derfor kan det godt på sigt vise sig at være en rigtig god forretning af hyre en dygtig boligadvokat i forbindelse med boligkøbet. Find din boligadvokat i Randers på http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/ 

Flere Nyheder