En flot gulvafslibning kan give dine gulve nyt liv

31 October 2022 Camilla Sørensen

editorial

Når man skal have slibet gulvet, er det vigtigt at vide, hvad man gør. Det er nemlig en stor beslutning, og derfor er det også vigtigt at finde den helt rigtige gulvsliber.

I dette indlæg guider vi dig igennem de ting, du skal overveje, når du skal have slibet dit gulv – og vi viser dig også et par tips til, hvor du kan finde en god gulvsliber.

Flere ting at overveje

Først og fremmest skal du sikre dig, at gulvet faktisk kan slibes. Det kræver nemlig en vis slidlag for, at det overhovedet er muligt at slibe gulvet – hvis ikke, er udskiftning desværre den eneste løsning.

Når du har fundet ud af, om gulvet kan slibes, skal du tage stilling til overfladen. Skal der være lakeret eller oliebehandlet overflade? Måske ønsker du et mat eller blankt look? Dette skal du have talt med gulvsliberen om, så I sammen kan finde den perfekte løsning for dig.

Gulvafslibning

Vil du spare penge?

Gulvet skal være helt rengjort før afslibningen – og det er som regel en del af gulvslibernes arbejde, men nogle gange kan det være smart at gøre det selv, hvis man ønsker at spare penge.

Bare et lille tip til dig der skal finde en budgetvenlig løsning.

Hvor skaffer jeg en god gulvsliber?

Du bør altid sikre dig, at din gulvsliber har erfaring med netop din gulvtype. Spørg også gerne om referencer, så du er sikker på en god oplevelse.

En anden ting at overveje er, om gulvsliberen bruger miljøvenlige produkter – dette kan være med til at skåne både miljøet og dine egne lunger under afslibningen.

Sidst men ikke mindst bør du altid indhente flere tilbud fra forskellige gulvslibere, for på den måde at finde den bedste pris.

Vi håber, at dette indlæg har givet dig en bedre forståelse for processen omkring gulvafslibning – og god arbejdslyst til dig, der skal i gang med projektet.

More articles