Derfor skal du bruge en certificeret BOLIGadvokat

09 March 2018 Camilla Skøtt
image

editorial

De fleste, der køber bolig, er klar over, at det er en god idé at rådføre sig med en boligadvokat. Men de færreste er klar over, at der er forskel på kvaliteten advokater imellem. Hvis du vil sikre dig selv de bedst mulige vilkår i en bolighandel, kan du med fordel benytte en advokat, der er certificeret af Danske BOLIGadvokater – det er nemlig din garanti for specialisering og kvalitet.

Hvad er Danske BOLIGadvokater?

Danske BOLIGadvokater er en forening, der blev stiftet i år 2000, og som har mere end 200 medlemmer fordelt over hele landet. Fælles for alle medlemmerne er, at de har en stor faglig viden, når det kommer til køb af fast ejendom og de juridiske ydelser, der som regel er knyttet til et boligkøb.

Når man bliver medlem af Danske BOLIGadvokater forpligter man sig til at arbejde efter et sæt etiske regler, som er nedsat af Advokatrådet og Forbrugerrådet for at sikre dig en kontinuerlig høj service. Samtidig er det et krav fra foreningens side, at medlemmerne jævnligt deltager i efteruddannelse inden for køb og salg af fast ejendom, så vidensniveauet altid er højt hele vejen rundt.

Foreningen fører kontrol med sine medlemmer, og efterlever en boligadvokat ikke kravene, så ryger certificeringen.

Hvad koster en BOLIGadvokat?

Vi har taget et kig på eboligadvokat.dk for at finde et prisleje i forhold til rådgivning af en certificeret BOLIGadvokat. Prisen ligger mellem 4.500 kr. og 6.750 kr. afhængig af boligtype, og inkluderet i den pris er skødeskrivning samt anmeldelse til Tinglysningen. En billig boligadvokat hvor du for forholdsvis få penge kan sikre dig juridisk i en bolighandel.

Når du skal vælge advokat, så er certificeringen selvfølgelig ikke det eneste parameter, du skal kigge på. Du skal altid følge din mavefornemmelse, for i en bolighandel er det essentielt, at du har tillid til din advokat – det er trods alt ham, der skal sørge for, at du kan sove roligt om natten.

More articles