Brug nu de ekstra penge på en boligadvokat!

08 March 2018 Camilla Skøtt

editorial

Du står overfor den største udgift i dit liv til dags dato: et boligkøb. Prisen ligger vel sagtens over 1.000.000 kroner, og nu går du alligevel og overvejer, om det kan betale sig at bruge penge på en boligadvokat. Småpenge i det store billede. 6.750 kr. koster en fuld boligadvokatpakke (i hvert fald hvis man kigger på https://eboligadvokat.dk/), og det er så lille en procentdel af hele dit køb, at det er fuldstændig hen i vejret ikke at gøre det.

En boligadvokat er din tryghed i handlen. Det er ham/hende, der sørger for at alt er, som det skal være. Boligadvokaten kender faldgruberne, ved hvor der skal kigges ekstra godt og har desuden ofte et godt lokalkendskab og kan derfor også rådgive på den økonomiske front; stemmer købsprisen overens med markedsprisen i området.

Brug nu de penge, og sov tryg om natten!

Find en god boligadvokat

Hvis du har besluttet dig for at bruge en boligadvokat, så er næste skridt at finde en. Hvis du ikke lige kender en boligadvokat, så bruger du garanteret nettet til at lede. Og hvordan griber man lige det an?

Tjah… Google er det nemme svar. Men der er flere ting, du skal kigge efter, når du vælger din advokat:

1) Er han/hun certificeret BOLIGadvokat? Det er nemlig din garanti for, at advokaten udelukkende varetager dine interesser.

2) Har han/hun lokalkendskab? Det er ikke bidende nødvendigt, men blot en ekstra fordel, der er værd at tage med i overvejelserne.

3) Hvad siger din mavefornemmelse? Tag et formøde med advokaten, og mærk kemien. Vælger du en certificeret BOLIGadvokat, så er formødet gratis – det er nemlig et krav fra foreningens side.

Har du allerede fundet din drømmebolig, men ikke din boligadvokat, så husk at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen. Det er din mulighed for at komme gratis ud af handlen, hvis der er noget suspekt.

More articles