gør et godt køn med en brugt bil

14 February 2022 Niels Geckler

editorial

Du kan få meget bil for pengene, når du køber brugte biler i Middelfart. men vær altid opmærksom ved faldgruberne og tjek bilen godt, inden du skriver under på en købsaftale.

Du kan gøre nogle rigtigt gode køb, når det handler om brugte biler, hvis du gør dit forarbejde, er grundig, omhyggelig og finder en seriøs forhandler. Det er selvfølgelig vigtigt, at bilen rent teknisk er helt som den skal være eller at du kender til fejl og mangler som du er indstillet på at få udbedret. Hvis ikke du har 100 % tillid til sælgeren af den pågældende brugte bil så kan du jo køre den hen på et værksted, som du har tillid til og lade dem gennem gå bile fra a til z. Det skal du så betale for.

Hvis der er lavet en brugtvognsattest, så kan du se den sammen med den seneste synsrapport. Brugtvognsattesten er ikke obligatorisk for sælgeren at få udført, men du kan stille det som betingelse for købet. Og bed desuden om at se den originale registreringsattest. Registreringsattesten skal du under alle omstændigheder have med når du køber bilen.

Du skal sikre dig, at der ikke er gæld i bilen, når du køber den

Når du ser på selve bilen er der en meget vigtigt detalje, som du ikke kan se, nemlig om der er gammel gæld hvor der er taget pant i bilen. Det kan du tjekke ved at slå op i Bilbogen på tinglysning.dk og søge den pågældende bil frem på stelnummeret – ikke registreringsnummeret.

Brugte biler Middelfart

Når alt dette er sagt, så kan man få mange rigtigt gode og velkørende biler på brugtmarkedet. Mange sælger privat, men måske du vil føle større tryghed ved at købe gennem en forhandler. Du kan både finde det gamle næsten udtjente vrag, der kan tjene som dit transportmiddel lige ind til næste syn eller spare penge ved at købe en kun let brugt bil.

More articles