Undgå driftstop og brand med professionel termografering

28 oktober 2019 Cecilie Mortensen
Undgå driftstop og brand med professionel termografering

Teknik og el-tavler fylder mere og mere i bybilledet, hvorfor det også er blevet en vigtigere del af vores hverdag, for at trafikken glider i trafikken på vejene og på skinnerne. Med den nyeste teknologi kan der let opstå fejl i el-tavlerne rundt omkring i byen, hvilket typisk medfører driftstop. Hvis ikke disse el-tavler eller el-ledninger løbende bliver kontrolleret ved nybyggerier, vil der i værste fald være risiko for at der kunne opstå brand, hvis der er en fejl i opsætningen. Det er derfor en fordel at man ved større byggerier eller i kommunerne foretager en årlig termografering af alle el-tavler i områderne. Dermed er termografioperatøren også i stand til at kunne fejlsøge og forebygge evt. større skader eller konsekvenser det med tiden kan skabe ved nedbrud på el-ledningerne. 

Vælg en lokal termografioperatør

Er du i tvivl om hvilken termografioperatør i Østjylland, du bør vælge for din kommune eller byggeprojekt? Kan du med fordel tjekke http://www.aarhus-termografi.dk/.

Når du skal vælge en termografioperatør til at gennemgå dine el-ledninger, kan du med fordel overveje en fra lokalområdet. Her er det væsentligt, at vælge en fagmand, der har en Level II certificering som er vurderet efter ASNT standarden. Det giver dig en specialiseret termografioperatør med mange års erfaring.

Det er ligeledes vigtigt, at vælge en fagmand, der benytter sig af den nyeste teknologi i sin rapportering samt det bedst mulige kamera. På denne måde, kan du forvente det bedste resultat i form af et skarpt billede med mulighed for at komme tæt på, selv de steder, hvor der er trængt med plads. 

Den samlede rapport er vigtigt og en essentiel del af termografien. Det er her du har den bedste indblik i resultatet af fejlsøgningen samt el-ledningens tilstand. Det kan være særlig aktuelt og ideelt for dig at kunne fremvise denne rapport til dit respektive forsikringsselskab i visse tilfælde.

 

Flere Nyheder