Typer af en buttplug

24 July 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du nogensinde har været nysgerrig på at få at vide om buttplugs, hvordan man bruger dem, hvad man skal være opmærksom på og hvilke varianter, der findes, så er du kommet til det rette sted.

Her vil vi nemlig give dig nogle tips til, hvordan du benytter en buttplug, hvis du aldrig har afprøvet sådan en. Så hvis du er af den mere øvede art, eller du bare vil søge mere specifik information, så vil vi anbefale dig at benytte følgende link:

https://lovebuddy.dk/guide-buttplug-anal-plug/

Til de er af jer, der vil have en basal viden eller have den elementære brug og variationer genopfrisket, kan bare læse videre her.

En buttplug er et analt stimulationsobjekt, der egner sig til både mænd og kvinder, men netop det “at egne” afhænger meget af muskulatoren på den enkelte person. For modsat for eksempel den vaginale åbning, så er den anale åbning ikke elastisk i samme omfang, hvilket du måske kender til fra det anale samleje, hvor endetarmsåbningen lige skal varme lidt op, før den er klar.

Derfor er det vigtigste at huske: Brug en buttplug, der passer bedst til dig, og sørg for at bruge en velegnet glidecreme dertil.

For nybegynderen er det nok smart at vælge en buttplug af noget mere formbart materiale, og så ellers med tiden opgradere ens buttplug i størrelsen, som endetarmsåbningen vænner sig til at blive udvidet.
Der findes nemlig også buttplugs i glas, som kan skabe en lækker fornemmelse bagtil, men vælg en mere elastisk variant i begyndelsen.

En buttplug har også en afrunding bagved, der sørger for, at buttplugen ikke forsvinder ind i endetarmen. Dette ende-element kan nogle gange være i form af en sugekop, så man kan påsætte ens buttplug på glatte overflader og indføre den fra forskellige vinkler.

Udformningen af en buttplug minder om en penis i omfang, men tit ser man dem ikke lige så virkelighedstro, som man oplever dem ved dildoer.

Vil du vide mere, anbefaler vi, som nævnt, at følge linket ovenover.

More articles