Tur til apoteket – hvad kan du forvente?

21 juli 2020 Cecilie Mortensen

Der kan være stor forskel på, hvor meget man er på apoteket i forskellige perioder i sit liv. Men apoteket kommer du helt sikkert til, hvis du har fået udskrevet medicin på recept fra din læge. Og det er nok det, som de fleste associerer med et apotek – altså at det er et sted, hvor der hentes medicin. Men – er du egentlig helt klar over, hvad du kan forvente af et apotek? Hvis ikke så kan du få nogle at svarene herunder. 

Forventninger til et apotek

En af de store fordele ved et apotek er, at du kan forvente at få hjælp fra personale, som er faguddannet. Du kan desuden også få individuelle råd, som både er uafhængige og saglige.

For det er selvfølgelig et stort plus, at du også kan få vejledning hos det personale, som skal udlevere medicin til dig. Det kan også være vejledning og rådgivning omkring, hvordan du skal bruge den medicin, du har fået udskrevet. Eller hvad du skal være ekstra opmærksom på, når du tager det. 

Der er selvfølgelig også en masse andet, der kan købes og hente på apoteket udover den medicin, man har fået på recept. Det kan være, at du leder efter den rette creme til noget eksem, måske leder du efter tilskud som kan tages, hvis du vil være gravid, eller måske leder du efter specialplaster som kan bruges, hvis du for nylig har været opereret.

Alle disse ting er også noget, som personalet på et apotek kan hjælpe dig i mål med. For de er nu engang også eksperter, når det kommer til dit helbred. 

Du vil helt sikkert kunne opleve, hvordan der kan være forskel på de apoteker, du tager ind på. Men der er god hjælp og vejledning at hente, når du tager på dette apotek i Lyngby: https://lyngby.apotekeren.dk/

Flere Nyheder