Træn springteknik hjemme med en airtrack

11 maj 2020 Astrid Pedersen

Går dine børn til springgymnastik – og går de samtidig og plager om en trampolin, så de kan træne derhjemme? Så kan du med fordel overveje en airtrack.

En airtrack er en oppustelig måtte, som giver et rigtig godt afsæt og en god springkraft, og er derfor ideel til at træne afsæt og landing i de mere simple spring gymnastik øvelser. Den mobile airtrack er genial hvis du ikke har plads til – eller mulighed for – at opstille en trampolin hjemme i stuen eller i haven. De smarte oppustelige springmåtter udgør et fint alternativ til en have trampolin, især hvis det handler om at træne spring teknik mellem de enkelte lektioner. Og med en airtrack er der lagt optil timevis af leg og lærerig motion for ungerne – især på de lange varme sommerdage.

Kan jeg bruge airtrack udendørs?

Du kan nemlig med fordel sende dine børn ud i haven med deres airtrack, således at de kan træne i det fri og samtidig få masser af sollys og frisk luft. En airtrack kan nemlig sagtens gøre det ud for en lille have trampolin – og så får børnene samtidig udfordret deres motorik og koordination, når de øver teknik på den smarte airtrack.

Er du ikke i besiddelse af en have, kan din airtrack bruges indendørs, såfremt der ikke er lavt til loftet i din lejlighed, og su samtidig kan skabe sikkerhedsafstand til møbler og vægge. Ellers kan du sagtens lade dine børn lege med deres airtrack i en park eller på en nærliggende legeplads.

En airtrack kan pakkes sammen til at fylde nærmest ingenting, vejer nogenlunde det samme, og er nem at puste op. Det gør heller ikke noget at der kommer græs eller jord på en airtrack, da den er nem at gøre ren.

Find oppustelig springmåtte til hjemmebrug på globalairtrack.dk

Flere Nyheder