Tag kursus eller efteruddan dig som arbejdende i et spartelfirma

08 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man vil arbejde i et spartelfirma, så har man ofte en enkelt hovedopgave, som man tager sig af: det er jo at spartle, og så kommer der alle de andre småopgaver, der relaterer sig til dette aspekt.

Men der kommer jo også nye metoder og udstyr til, som man måske gerne vil sætte sig ind i. Faktisk er det en god idé for dit firmas overlevelse, hvis du siger, at du er chefen i sådan et firma.

Man kan godt være en forstokken chef, der holder fast i de gamle dyder, men udviklingen er ikke til for at genere, og da specielt ikke med arbejde, der skal udføres og kan være af den grove art, der kan tage tid og slider på kroppen.

Hvis dette arbejde kan effektiviseres og gøres mindre slidsomt på kroppen, så er det jo med at omfavne den teknik, metoder og udstyr, der kommer i ens retning – så længe det ikke overflødiggør ens arbejde, så man bliver fyret som medarbejder eller måtte se sig nødsaget til at lukke firmaet.

Nogle af disse udviklinger kan man måske klare ved at læse nogle instrukser, mens man med andre er nødt til måske lige at bruge en dag på fra en ekspert at få at vide, hvad det hele går ud på.

Er man ude i en større udvikling, så skal man måske på kursus i denne nye teknik eller udstyr, så man kan være tidssvarende på fronten og rettidigt implementere det i firmaet.

Har man været for langt væk fra faget for længe, så skal man måske endda have sig en lille opdateret uddannelse over en kortere tidsperiode.

For hvis man nægter at følge med tiden, så ser man sig ikke alene overhalet af andre firmaer, der kan følge med tiden; kunderne vil også forlange og forvente, at man følger de nye metoder.

More articles