Professionel behandling med akupunktur i København

06 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt og udbrændt, eller lider du af tilbagevendende og uforklarlige smerter i din krop? Så er der noget der tyder på at du ikke er 100% i balance med dig selv. Og det kan du med fordel rette op på ved hjælp af en akupunktur behandling.

Hvad kan jeg opnå med akupunktur behandling?

En akupunktur behandling kan hjælpe dig med at lette symptomer på eksempelvis astma eller allergi, dulme stress symptomer, lindre smerter og løsne spændinger i muskler og led samt bekæmpe diverse autoimmune lidelser.

Hvor kan jeg blive behandlet med akupunktur i København?

Hvis du er bosat i København eller på Frederiksberg, og du leder efter en dygtig og erfaren akupunktør, kan du finde hvad du søger hos Akupunktur Klinik.

image

Akupunktur Klinik er beliggende på Søndre Fasanvej i Valby, tæt på offentlig transport og med fornuftige adgangsforhold. I den hyggelige og moderne akupunktur klinik bliver du budt velkommen af et særdeles kompetent behandler team som står parat til at hjælpe dig af med dine dårligdomme.

Samtlige behandlere hos Akupunktur Klinik er veluddannede og har stor ekspertise inden for deres felt. Det betyder at du er i trygge og sikre hænder når du lægger dig på briksen hos Akupunktur Klinik. Og du vil med sikkerhed kunne opleve stor bedring i din tilstand med regelmæssig akupunktur behandling hos Akupunktur Klinik.

Skal jeg have en henvisning fra lægen til akupunktur behandling?

Du kan booke tid til akupunktur behandling hos Akupunktur Klinik uanset om du har en henvisning fra din privat praktiserende læge eller ej.Og da Akupunktur Klinik er RAB – Registreret Alternativ Behandler – kan du som medlem af Sygeforsikringen Danmark opnå tilskud til dine behandlinger.

Du kan læse meget mere om Akupunktur Klinik på klinikkens hjemmeside aku-punkturklinik.dk hvor du også kan booke tid til din første behandling med akupunktur.

More articles