Lej en softicemaskine til festlige begivenheder

18 maj 2020 Silje Hansen

Står du og skal holde en børnefødselsdag, konfirmation, byfest eller måske en anden begivenhed i haven eller på vejen, så kan det være aktuelt at finde nogle aktiviteter, der falder i god jord hos deltagerne. Is er noget vi elsker i Danmark. Til trods for at det hitter meget om sommeren, så er det noget vi gerne spiser hele året rundt. Fordele ved is er at der findes et hav af forskellige smage og måder at få det op. Her går man dog aldrig galt i byen med en softice. Der er mulighed for at komme topping på isvaflen, så det kommer til at smage af mere. Det er alt lige fra chokoladesovs, krymmel i forskellige varianter eller marmelade. Der er sådan set ingen grænser for, hvordan en softice kan komme til at se ud. 

En softicemaskine vil derfor være et stort hit blandt både voksne og børn. Her kan folk enten betjene softicemaskinen, så de får en is præcis som de vil have det. Skal du have en båd til en byfest, koncert eller anden større begivenhed, kan du med fordel sælge en billig is, som vil smage helt fantastisk ved hjælp af softicemaskinen. 

Hvornår kan det være smart at leje en softicemaskine?

Det kan som regel være omstændigt at stå med isen selv eller købe sig en softicemaskine, hvorfor det er smartere at leje det til en fast pris, hvis du har et arrangement, hvor du gerne vil forkæle dine gæster lidt ekstra. Her kan det være en fordel at finde en udbyder, der har erfaring med softice maskine udlejning og mange andre ting. Der er dermed chance for at det bliver installeret og sat korrekt op, så alle gæster nemt selv kan betjene softicemaskinen alt det de har lyst til festen. Her kan vi blandt andet anbefale Festihuset.dk. 

Flere Nyheder