Hvilke personer er det, der skaber afbudsrejser?

05 juli 2021 Anders Lundtang Hansen
Hvilke personer er det, der skaber afbudsrejser?

Det er dem, som der har udbudt rejsen, der ender med at omdanne rejsen til en afbudsrejse, så andre – såsom dig – kan købe den under de betingelser, som den oprindeligt var bestilt under, og det er blandt andet årsagen til, at den er så billig.

Rejsen bliver nemlig oftest meldt ud med kort varsel, så man har mindre tid til at planlægge, hvordan man kommer på den ferie, om man kan komme på ferie, om man har rejsevisum, er vaccineret og meget andet.

Men du tænker måske mere på, hvad det er for nogle personer, der overhovedet kan finde på at booke en rejse for så at afmelde den igen.

For en rejse er jo en fornøjelse, som man oftest booker lang tid i forvejen og har sparet sammen til, så hvorfor skulle man afmelde den?

Det er det faktisk ikke sådan lige at beskrive en mennesketype over, for man skal mere se på årsagerne til, at man melder afbud.

Der er mange grunde til at få skabt afbudsrejser

Der er altid de ting, som man bare ikke kan planlægge sig ud af: Man bliver ramt af sygdom, der er dødsfald i familien, man har dobbeltbooket sig til et andet arrangement; man finder noget andet, man hellere vil lave i den periode og mere til.

Der kan endda eksistere slubberter, som der booker en rejse for at afmelde den, så den kan komme i udbud igen som en afbudsrejse, og så får de andre til at booke den tur for dem, så de kan overtage deres egen rejse billigt.

Men generelt vil man jo ikke afmelde ens rejse, men det kan blive nødvendigt, og så må man se på, om ens rejseforsikring kan hjælpe en, hvis man nu har betinget at skulle betale for rejsen alligevel, selvom man ikke kan komme på den.

Flere Nyheder