Hvad skal du være opmærksom på, når du bygger en træterrase?

27 januar 2020 Silje Hansen
Hvad skal du være opmærksom på, når du bygger en træterrase?

Når du skal bygge en ny træterrasse, kan det hurtigt blive uoverskueligt med dine muligheder og hvad du bør vælge for dit behov. Der er nemlig mange muligheder og priser på markedet, hvorfor det kan være forvirrende for de fleste. Det kan derfor være en god ide at finde noget inspiration til en terrasse du ønsker at få bygget. Her kan du overveje, hvad det skal være for en træsort og nuance der vil klæde din ejendom bedst. Dermed går du ikke imod ejendommens æstetik og udstråling.

En træterrasse kan blive noget du bliver rigtig glad for. Det er en mulighed for at kunne være ude og hygge med familien, når der er tørt og godt vejr. De lange sommeraftener kan du bruge sammen med venner og familie på træterrassen, hvor I kan nyde god vin og mad sammen. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælge træbrædder?

Træbrædderne er selvfølgelig det vigtigste element for din træterrasse. Det kan derfor være en fordel at sætte dig ind i de forskellige træsorter og træbrædder inden du tager din endelig beslutning. Der er overordnet set to muligheder du kan vælge imellem. Der er de hårde og bløde træbrædder, som du kan bygge din træterrasse i. De bløde træbrædder er de billigste, hvorfor de også kræver jævnligt rengøring, så der ikke vokser alger på træbrædderne. Hvis du vælger de hårde træsorter, får du et eksklusivt udtryk og de skal ikke vedligeholde på samme måde. Derudover holder de i længere tid, hvorfor den ekstra pris du betaler for de hårde træbrædder oftest er givet godt ud. 

Vi anbefaler derfor klart, at du bør invester i stærke terrassebrædder, da det er en løsning, der skal holde i mange år frem. Det er samtidig også noget der vil øge din boligværdi, hvis det står flot og pænt, når det engang skal sælges. 

Flere Nyheder