Find gulvafslibning Helsingør hos professionel gulvmand

29 August 2018 Astrid Pedersen

editorial

Mange mennesker vælger at udskifte de originale trægulve i deres hjem med mere moderne løsninger – for eksempel epoxy gulve, cement gulve, eller rengøringsvenlige klik parket gulve i kunstige materialer. I flere tilfælde kan dette sagtens retfærdiggøres – et trægulv kan være så ødelagt, at der ikke er nogen vej uden om enten at bryde det op og erstatte det med et nyt gulv, eller lægge et nyt gulv oven på. Men i langt de fleste tilfælde kan et trægulv, som blot er lidt slidt i overfladen, sagtens redder med den rette behandling. Dette kunne for eksempel være en grundig gulvafslibning med efterfølgende plejende behandling.

Hvorfor skal jeg vælge en gulvafslibning?

Hvis dit gulv er plettet og grimt at se på, skyldes det højst sandsynligt, at det ikke er blevet vedligeholdt som forskrevet. Derved er den beskyttende hinde, som lægges ved efterbehandling af gulv i forbindelse med gulvafslibning, med tiden blevet slidt bort, og det blottede træværk tørret ud i overfladen. Dette bevirker, at træværket bliver porøst, og dermed mere modtageligt over for spildte væsker – disse suges ned i overfladen, og indlejrer sig i træets fibre. Og så kan de ikke vaskes bort uanset hvor hårdt du skrubber.

Du kan også se, om dit gulv har fået slidmærker der, hvor det bruges mest. Her slides overfladen hurtigere end andre steder, og gulvet vil antage en mat, grålig nuance, på grund af støv og skidt, som trædes ned i det porøse træværk.

Kan jeg selv slibe mit gulv?

Disse skader kan, til alt held, fjernes relativt nemt med en gulvafslibning. Man kan godt som privat person leje et apparat dertil – det er dog et tungt stykke maskineri, som kan være vanskeligt at styre. Derfor kan det anbefales, at du vælger en professionel gulvmand, som kan gøre dit gulv smukt og ensartet igen. Få mere at vide på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-helsingoer/

More articles