Få et håndlavet plankebord til en billig pris

20 august 2020 Michelle Løhde Nielsen

Vil du gerne tilføje noget rustisk og moderne til din bolig? Så er et plankebord et rigtig godt valg. Plankeborde er fløjet til tops, når det kommer til danskerne valg af spiseborde, og det er der en god grund til. Et plankebord tilføjer en følelse af nærvær og liv til dit hjem samtidig med, at det giver dit hjem et ekstra pift. Det er rustisk, men stadig simpelt og elegant.

Træ er et skønt naturmateriale, der fortsætter med at leve, selvom det er blevet bygget om til et plankebord. Du får derfor et bord, der er helt unik og emmer af personlighed. 

Få det plankebord du drømmer om

Hvis du gerne vil have et plankebord i høj kvalitet, hvor det gode håndværk skinner tydeligt igennem, så er Hipstory klar til at hjælpe dig. Her bliver der brugt naturlige materiale, som er langtidsholdbare og og bæredygtige, men alt sammen til en konkurrencedygtig pris. Du kan derfor få et plankebord i høj kvalitet, men til en billig pris. 

Hos Hipstory er det gode håndværk gennemgående, og hver enkelt plankebord bliver håndlavet. Du kan derfor få specialfremstillet dit plankebord, så det passer perfekt ind i din spisestue, kontoret eller noget helt tredje. Du kan dog også købe bordene i standardmål, hvis du ønsker det. 

Håndlavede plankeborde til stærke priser 

Hipstory lægger stor vægt på at gøre hvert bord til noget helt særligt, og der bliver udvalgt de smukkeste planker til hvert enkelt bord. De værste fejl og knaster bliver vendt væk, men de små charmerende finesser bliver gemt, da det er dem, der giver plankebordet sjæl og personlighed.

Deres udvalg byder på et væld af forskellige typer plankeborde, og der findes med garanti et, der passer perfekt ind i dit hjem. 

Klik ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse i udvalget af plankeborde, så du kan finde din favorit.

Flere Nyheder