Få den bedste hjælp og støtte til at overkomme din angst

12 oktober 2019 Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp og støtte til at overkomme din angst

En angst lidelse kan være utroligt hæmmende og invaliderende, når den får lov at udvikle sig uden behandling. Mange mennesker kæmper i det daglige mod angst uden at være opmærksom på mulighederne for effektiv og kompetent angst behandling.

Der findes i Danmark alene flere hundrede tusind danskere, som hver dag døjer med angst symptomer i varierende grader – og som ikke lader sig behandle. Dette skyldes for det første – som nævnt – at ikke alle ved, at angst ikke blot er et vilkår, man må affinde sig med, men at lidelsen faktisk kan behandles.

For det andet er angst lidelser stadig omgivet af et stort tabu. I mange sammenhænge ses angst som et tegn på svaghed. Men intet kunne være mere forkert. Angst kan ramme alle uanset psykisk robusthed, alder, køn, uddannelse eller økonomisk formåen. Angst ramme både ekstraverte og introverte individer, og skeler ikke til social status.

For alle, som slås med angsten til hverdag, gælder det, at det er vigtigt at opsøge behandling inden angsten får lov at overtage styringen med tilværelsen.

Få den rette hjælp til at bekæmpe din angst

Angst er ikke en tilstand, som umiddelbart kan helbredes, på samme måde som man slår en infektion ned ved hjælp af antibiotika. Angst har dybe rødder i bevidstheden og i personligheden, og er derfor at betragte som en side af dig selv. En effektiv angst behandling består i at lære dig hvorledes du finder de ressourcer frem i dig selv, som skal til for at tøjle angsten. Når først du har lært din angst at kende, vil du kunne overkomme den, når den stikker sit grimme ansigt frem.

Hos psykoterapeut Lars Roed Andersen kan du få kompetent og empatisk angst behandling og terapi. Lars Roed Andersen har mange års erfaring inden for behandling af angst – du kan læse mere herom på larsroedandersen-psykoterapi.dk

Flere Nyheder