Få de bedste services hos din vognmand på Als

28 januar 2020 Astrid Pedersen
Få de bedste services hos din vognmand på Als

Har du brug for en dygtig og pålidelig vognmandsforretning på Als, kan du med fordel kontakte FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. Foruden standard vognmands ydelser, tilbyder FA. A. Keldorf Vognmandsforretning en række special services, som du kan have glæde af som privat person.

Bådtransport ved FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Blandt FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings særlige specialer finder du bådtransport. Hvis du ejer en båd, som ligger for red og skal transporteres der fra og til en opbevarings plads, kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe dig med de praktiske foranstaltninger. Ved hjælp af kranvogne kan båden løftes ud af det våde element, og på en særlig båd trailer køres til destinationen.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tilbyder også opbevaring af din båd på en overvåget lagerplads, hvor den trygt kan overvintre. Lagerpladsen er forsynet med overvågningskameraer til videoovervågning, og ligger samtidig i umiddelbar nærhed af FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings kontorer, således at medarbejderne kan holde et vågent øje med den i dagtimerne.

Der er samtidig adgang til elektricitet og rindende vand, skulle du have lyst til at arbejde på din båd mens den ligger på land. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælper selvfølgelig også gerne med at søsætte din båd igen.

Lej container hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Har du brug for opbevaring af møbler eller andet indbo i en periode – eller har du brug for at komme af med dit have affald eller resterne fra renoveringen af dit køkken eller bad uden at skulle smide det ud på vejen? Så kan du med fordel kontakte FA. A. Keldorf Vognmandsforretning med henblik på leje af en passende container til formålet. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tilbyder såvel åbne som lukkede containere samt skibs containere til flytning.

På FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings hjemmeside kan du få yderligere information om de forskellige containere samt virksomhedens øvrige ydelser – klik ind på keldorftransport.dk og læs mere.

Flere Nyheder