Badeværelset – et af hjemmets vigtigste rum

30 september 2019 Louise Iversen
Badeværelset - et af hjemmets vigtigste rum

Du tænker måske ikke over det i det daglige, men badeværelset er gået fra at være en “station, man runder af mere praktiske årsager”, til at være et sted, hvor man faktisk tilbringer meget tid – det er også her, du både starter og slutter din dag. Grundet dette er det for længst set, at indretning og design af badeværelsesrum er opprioriteret. Mange ønsker at gøre deres badeværelse til et sted, der emmer af velvære og wellness, så man kan få ladet batterierne op i en ellers hektisk hverdag. Her kan du nyde en stille stund i eget selskab – en kort pause fra arbejdsstress, lektiehjælp, vasketøj, aftensmad, hundeluftning og forældremøder.

Det mest essentielle i badeværelset er naturligvis, at du vælger nogle elementer, der er i høj kvalitet og du synes om rent designmæssigt. Men du kan også gøre mange små ting selv, der giver den sidste finish; hvad med friske blomster eller grene, ekstra lækre håndklæder, vaskesvampe, duftpinde, badekåber – muligheden er mange! Ligeså mange, som der er mennesker på vor jord.

Det er vidt forskelligt, hvad vi stilmæssigt synes om i en indretning. Nogle kan lide et cool og nordisk inspireret minimalistisk look med rene linjer, andre er mere til vintage og retro, nogle helt tredje foretrækker et baderum, der henleder opmærksomheden på et feminint og prydet boudoir.

Farvevalget er også vigtigt, når du indretter dit badeværelse. Det er en klar fordel at holde dine møbler og dit tilbehør i samme skala, da det ellers hurtigt vil se meget rodet ud.

Hvis du er lidt ekstra legesyg  og modig, så kan du godt være lidt mere eksperimenterende; nogle kaster sig for eksempel ud i at male én væg i en anden farve, og lader denne farve være udgangspunktet for rummets udstyr.

Tænk desuden over, hvilke lyskilder du vælger – du vil nok foretrække et skarpere lys ved spejlet, så du kan “arbejde” – mens det overordnede lys gerne må være blødt og hyggeligt.

Hos Øens Blikkenslager i København kan du gå på opdagelse, hvis du trænger til en badeværelsesrenovation, eller blot udskiftning af enkelte elementer. Her finder du kun produkter i særklasse, konkurrencedygtige priser og en service, der er helt i top. Så hvad venter du på? 

Flere Nyheder