Vær på den sikre side med en boligadvokat

10 February 2021 Maya Hindsberg

Hvis du står og skal købe bolig, og synes det kan være lidt uoverskueligt, kan det være en god ide at hyre en boligadvokat i København.

Med en boligadvokat, er du mere sikker på i processen, for du har nogle til at hjælpe dig igennem de mange forskellige processer, der er i boligkøbet. Men hvad er en boligadvokat, og hvad kan de egentlig helt præcist hjælpe dig med? For selvom det kan være fristende bare at skrive under med det samme, når du har forelsket dig i en bolig, så er det en god ide at slå koldt vand i blodet og få et par neutrale øjne til at se handlen igennem for dig.

Boligadvokatens rolle

Når du har tjent pengene til din bolig, og har været i banken efter et lån, så ville det være træls ikke at gå købet grundigt efter i sømmene. Det er nemlig ret svært at forstå og vide alt, hvad du skal vide, for at være sikker på at få en god handel, hvilket er en god grund til at få hjælp fra en boligadvokat.

De gennemgår nemlig handlen for dig, og er gode til at sætte spørgsmålstegn de steder, som du måske har overset. Derudover kan de også kommunikere med sælger for dig, og tinglyse boligen, når du har købt den.

Skal jeg bruge en, hvis jeg skal sælge?

Hvis du står, og skal til at sælge din bolig, er det ikke nødvendigvis en dårlig ide at gøre brug af en boligadvokat. Det er især en god ide at gøre brug af, hvis du vælger at sælge uden om en ejendomsmægler. Det er nemlig en god måde at undgå dyre ejendomsmæglersalær.

Hvis du går uden om en ejendomsmægler, er der nemlig en god række ting, som de plejer at tage sig af, som du selv skal klare. Det er her, at en boligadvokat kan lette en del af byrden for dig, for en brøkdel af prisen.

More articles