Prøv dig da lige af som skorstensfejer – fordi du kan!

08 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Du har kun dette ene liv, og du kan ikke nå at afprøve alt, og man kan næsten få åndenød af at tænke over alt det, som man alligevel ikke får prøvet i denne tilværelse.

Så kan man tro på, at der findes et liv bagefter, hvor man kan nå at opleve lidt mere, men er man nu også garanteret det?

Mange mennesker tror dog, at de skal tage sig en uddannelse eller engagere sig i længere eller kortere perioder med en given profession, hvis de vil få afprøvet det.

Det er da klart, at hvis man vil være professionel udi en given retning, så skal man nok også øve sig rigtig længe for at blive god til det.

Men lad os nu sige, at du som lille tænkte, det kunne være sjovt at være skorstensfejer, og som voksen støder du på http://skorstensfejerflemming.dk/ 

Så er det jo ikke for sent at afprøve det!

Skorstensfejerens mange veje

Du skal nok ikke begynde at udføre skorstensfejerarbejde for andre, som man skal overlade til dem, der har forstand på det.

Men hvem ved, måske kender du en, der arbejder som skorstensfejer, og så kan vedkommende tage dig med ud på en opgave, hvor du eventuelt kan afprøve og se, hvordan det foregår, så længe det er indenfor lovens grænser.

Mere professionelt kan du jo finde ud af, om der er mulighed for at, der findes nogle freelance-tjanser derefter, når du har fået suget viden til dig.

Så kan du gøre det billigere grundet din manglende erfaring, men du skal stadig passe på med, hvad du foretager dig.

Måske ender du med at få noget vikararbejde i den retning, så du kan prøve det mere af.

Og så dropper du det bare igen senere og følger en drøm, men så fik du da prøvet at være skorstensfejer.

Flere Nyheder