Lad veluddannede parkeringsvagter forestå opsyn med dine parkeringspladser

09 april 2021 Astrid Pedersen

Bliver du dagligt kontaktet af beboere eller medarbejdere i den ejendom, du administrerer angående uvedkommende parkering? Så er du ikke alene.

De fleste ejendomsadministratorer, som har ansvaret for kontor- eller beboelsesejendomme med tilhørende private parkeringspladser, oplever problemer med, at bilister udefra stjæler beboernes eller medarbejdernes parkeringspladser. Dette er til stor gene for dem, som egentlig har retmæssigt krav på disse pladser, og som så er henvist til gadeparkering eller måske endda parkering i en af byens betalingszoner.

Ingen kan være tjent med denne behandling – og derfor kan du med fordel alliere dig med et professionelt parkeringsfirma, som kan hjælpe dig med at opretholde lov og orden på dine private parkeringspladser.

Hvordan sikrer jeg mig mod uretmæssig parkering?

Du kan beskytte dine parkeringspladser på flere måder. For mange parkeringspladsers vedkommende gælder, at de kan spærres af med hegn og forsynes med adgangskontrol, for eksempel med bomme eller pullerter som kun kan aktiveres af beboerne eller medarbejderne.

Hvis denne løsning ikke er mulig for dine parkeringspladser, vil du hos et parkeringsselskab som for eksempel UnoPark kunne vælge en løsning med parkeringskontrol udført af dygtige parkeringsvagter. Når du lader parkeringsvagter fra UnoPark håndhæve dine regler på dine parkeringspladser, kan du være sikker på, at eventuelle parkeringssyndere får, hvad der tilkommer dem i form af parkeringsbøder som UnoPark i øvrigt nok skal sørge for at inddrive.

Med synlig skiltning, ligeledes ved UnoParks foranstaltning, er de udefra kommende bilister advaret på forhånd og kan således finde et andet sted at stille bilerne. Og med den smarte parkeringsapp fra UnoPark kan du som kunde selv administrere dine parkeringspladser – herunder udstede eller annullere parkeringstilladelser.

UnoPark har mere end ti års erfaring med drift og administration af parkeringspladser over hele Danmark. Du kan læse mere, og kontakte UnoPark direkte via virksomhedens hjemmeside UnoPark.dk for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Flere Nyheder