Hvorfor blive tømrer?

22 august 2021 Johanne Hansen

3 gode grunde til at blive tømrer

Når du står og skal vælge uddannelse, er der ingen tvivl om, at der er en masse forskellige muligheder at vælge imellem. Det kan være alt fra akademiker til frisør, eller skuespiller eller ja noget helt fjerde.

Mulighederne er mange og af samme årsag, kan det også være svært at holde det store overblik over, hvad der er godt, og hvad der er skidt. Det kunne for eksempel være, hvis du var interesserede i to vidt forskellige erhverv; så kan det være en god idé at holde fordele og ulemper op mod hinanden, hvis du er meget i tvivl. 

Et godt bud på en uddannelse, som folk måske nogle gange glemmer alle fordelen ved er tømrer uddannelsen. Her kommer tre gode grunde til at blive tømrer: 

Grund nummer 1:

Hvis du ikke er den store skoletype, der elsker at skrive den ene opgave efter den anden, er der ultra lidt skole i tømrerforløbet. Du er i alt kun 6 uger på skole på de forskellige forløb, og resten af tiden bruger du faktisk ude i lære. Du får altså et bredt kendskab til erhvervet lige fra start af.

Grund nummer 2:

Som tømrer kan du næsten altid få arbejde. Du vil sjælendt opleve at være uden job, og hvis du er, kan du have lynhurtigt ved at finde noget nyt. Som tømrer er der nemlig kæmpe efterspørgsel på dine kræfter, og du kan med god grund være rolig i forhold til mulighed for job.

Grund nummer 3:

Som tømrer kan du altid lige fikse noget diverse steder. Det kan være alt fra ødelagte borde til en vindueskarm osv. osv. På den måde slipper du selv for at få en håndværker ud, og du vil altid selv have en chance for at kunne lege handyman på problemerne. 

Du kan læse mere om, hvad en tømrer kan tilbyde dig lige her: https://aage-andersen.dk/

 

 

Flere Nyheder