Hvilken parfume skal jeg vælge?

17 august 2019 Astrid Pedersen
Hvilken parfume skal jeg vælge?

Parfume er andet og mere end duftevand, som du sprayer på din hud. Din parfume bør, på samme måde som dit outfit, din frisure, din makeup og dine accessories, bidrage til at skabe den helhed, som er dig. Din duft er en meget væsentlig del af dit unikke, personlige udtryk. Og du bør absolut ikke overlade udvælgelsen af din parfume til tilfældighederne.

Flere typer parfume

For det første bør du faktisk ikke holde dig til én parfume. Der er nemlig stor forskel på hvilke parfumer som gør sig godt i dagtimerne på kontoret, og hvilke som egner sig til en vild aften i byen. I først nævnte tilfælde er de lette og volatile dufte, som knap kan anes, mest velegnede. Hvis du vælger at iføre dig en tung og sødlig duft, vil den meget hurtigt komme til at virke kvalm og frastødende på dine kolleger, som skal sidde i hørmen hele dagen. Og vil du gerne tages alvorligt på dit job, bør du ikke vælge en intimiderende og sensuel duft, som hurtigt kan komme til at virke intimiderende, grænsende til det upassende.

En sådan duft vil dog være et hit på en heavy date eller blot en aften på natklub, hvor mange forskellige dufte blandes, og du ikke har noget problem med at skille dig ud. Det er som oftest om natten, at tøjet bliver mere vovet og makeuppen mere markeret – og så skal duften gerne følge med.

Giv dig tid til at vælge din nye parfume

For det andet skal du være sikker på, at din nye parfume fungerer med din krops kemiske sammensætning. Dette gøres bedst ved at prøve forskellige parfumer direkte på huden – en ad gangen. Når parfumen har siddet i et par timer, vil du kunne beslutte, om det er din duft. Og så kan du efterfølgende bestille den online hos Sephora.

Flere Nyheder