Et legehus kan blive dit tilflugtssted

17 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Legehuse er selvfølgelig til børn, hvor man kan finde nogle, der passer til lige det alderstrin, som barnet er i, eller det findes i et spektrum, der passer til alderen på de børn, man har.

Og ellers må man sørge for at fortælle børnene, hvor de må lege i legehuset, og hvor de ikke er gamle nok til at lege endnu.

Når man så selv slapper af efter at have samlet det legehus, bygget det fra bunden eller bare sat det på plads, efter man fik det leveret samlet, så puster man lige ud, hvor man måske sætter sig på en gynge i legehuset.

Her mindes man så, hvordan det selv var at være barn, da man kunne svinge frem og tilbage og forlade jorden for en stund og mærke det spændende sus i maven.

Du skynder dig dog at hoppe af, for måske kan gyngen ikke holde til dit svingeri, men det er ikke sidste gang, du har været i det her legehus.

Du kan slappe helt af i legehuset

I dagstimerne er det børnene, der bruger legehuset, men når de så er lagt i seng, så sniger du dig ud til legehuset.

Det er mest fordi, at børnene ikke skal tro, at nu skal der leges, fordi man går derud, men man trænger lige til noget frisk luft, måske en smøg og kunne kigge op på himmelen.

Den praksis gentager man faktisk hele året rundt, om det er sommer, eller det er en iskold vinter, for man finder virkelig ind til sig selv af at være udenfor i det legehus.

Man husker skam at gøre rent efter sig, så børnene ikke kommer galt afsted med noget, som man selv har brugt derude.

Der er bare noget over at komme ud, hvor man ikke bliver mindet om huslige pligter, og man lige kan indånde noget friskt luft.

Flere Nyheder