Elsker du forskellige sovestillinger? Få en seng du kan indstille efter din krop

03 september 2021 Emilie Jacobsen

Når du skal købe en ny seng i disse år, vil en af dine overvejelser sikkert uvægerligt gå på, om du skal købe en elevationsseng eller ej. Sengene er efterhånden kommet ned i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Derfor er det også værd for dig at overveje, om du skal have den ekstra luksus eller ej. 

Hvis du godt kan lide at sove med hovedet eller benene lidt hævet, er det næsten en no-brainer for dig. Med de justerbare modeller, som elevationssenge jo er, kan du indstille den præcis, så den bliver allermest behagelig for dig at ligge i. 

Mange, der har dårligt omløb i benene, synes, at det er rart, at de kan have fodenden lidt hævet, når de sover. Det hjælper blodet med at løbe tilbage mod hjertet og kan give en bedre søvn. Også mange gravide kan godt lide at sove med fødderne lidt hævet. Selvom du selvfølgelig ikke skal købe seng efter en midlertidig tilstand, skal du jo også huske på, at du kommer til at amme bagefter. Der er det også rart for dig, at du kan hæve hovedgærdet på din seng lidt. 

Stor test af elevationssenge guider dig til den rigtige 

Når du skal vælge en elevationsseng, opdager du hurtigt, at der er rigtig mange forskellige, du kan vælge imellem. Derfor kan det være rart for dig, at du kan se nærmere på en side som sovneksperterne.dk. De har skrevet anmeldelser af en række af de elevationssenge, der findes på markedet. Du kan derfor blive meget klogere på, hvad du skal holde øje med, når du gerne vil have sådan en type seng. 

Noget af det, der dog altid er vigtigt, er, at sengen har mindst fem komfortzoner. Selve madrassen skal jo også give din krop den støtte, den har brug for. Det kan den få med de fem komfortzoner. 

Flere Nyheder